
Förut när jag bodde i KBK så var jag i en bullperiod. Bakade typ jämt bullar. Mios brukade alltid fråga mig om jag bakade bullar & så sprang jag glatt över med en påse nybakta bullar. Inte för att skryta men är ju då känd för mina krämiga vaniljbullar. Människor kommer hit ifrån hela världen för att få sig en rejäl smakupplevelse. Jo, det är sant. Idag så har jag en liten rysk tant & en italiensk gubbe på besök, de hade läst om det på Google sa det. Ska bli spännande att få veta vad det tycker. Mmm.. riktigt nyfiken är jag nog allt.
Låter degen jäsa lite extra så att de blir stora & fluffiga.
Halsen min mår inte så himla bra, känns som att jag hostat upp 100 liter slemm, aha! Där har ni svaret på varför mina bullar är så krämiga. Nej, usch, förlåt. Till & med jag mår illa av att jag skrev det.
Nu börjar jag snacka på om mitt slemm, trevligt, fräscht, mysigt, eller inte.
Ha en seg söndersnöad Torsdag. Grattis världen, detta är svaret på alla avgaser & skit som vi åstadkommit. Det kommer bara bli värre.
Amanda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar